terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping maakt uw huis groter en uw tuin sfeervoller. U geniet van de buitenlucht, op elk moment van de dag, het hele jaar door. En tijdens een regenbui zit u heerlijk droog. Denk aan de fijne momenten die u kunt beleven, zoals buiten ontbijten met uw gezin of borrelen met vrienden. Een overkapping zorgt gegarandeerd voor plezier en comfort in uw tuin!

Terrasoverkappingen zijn opgebouwd uit een gemoffelde aluminium constructie en voorzien van veiligheidsglas of polycarbonaat-platen. De polycarbonaat-platen zijn leverbaar in een heldere, een opaal-kleurige en een zonwerende uitvoering.

De terrasoverkappingen zijn voorzien van een geïntegreerde regengoot. De hemelwaterafvoer is weggewerkt in één van de staanders.

 

Wij bieden u verschillende terrasoverkappingen, die altijd speciaal voor u op maat worden gemaakt. Zo kunt u kiezen voor de basic Iseo, de multifunctionele Ledro of de stijlvolle Riva. Alle modellen blinken uit in stevigheid en stabiliteit.

U kunt de terrasoverkappingen komen bekijken in onze showroom. De types Iseo en Ledro staan in onze showroom. De Iseo is voorzien van polycarbonaatplaten. 

Bekijk de terrasoverkappingen van Verano.

Wij zijn zeer scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Telefonisch of per mail kunnen wij u al een vrij nauwkeurige prijsopgave geven als u voor ons de afmetingen heeft.

Graag komen wij naar u toe voor advies aan huis of een vrijblijvende prijsopgave. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

ISEO

Doeltreffend & gunstig geprijsd!
De Iseo terrasoverkapping is een mooie en practische aanvulling voor uw woning en tuin. U creëert meer comfort en meer leefruimte of zelfs een mooie tuinkamer! De Iseo is een fraaie en degelijke overkapping met polycarbonaat platen. Wij kunnen deze terrasoverkapping zo breed maken als u wilt. De tussenpalen zorgen voor stevigheid. De maximale uitval is 3500 mm. Standaard leverbaar in RAL 9010 (ivoor) in RAL 9001 (ivoor) en VS 716 (antraciet structuurlak).

GARDA

Degelijke terrasoverkapping. Leverbaar met veiligheidsglas.
Met de Garda creëert u een stijlvol overdekt terras in uw tuin of een mooie tuinkamer. De Garda wordt altijd voor u op maat gemaakt. U kunt kiezen voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas en een bijpassende kleur voor het frame. Standaard leverbaar in ivoor (RAL 9001), wit en antraciet structuurlak (VS716).

RIVA

Een echte uitblinker
De Riva is een mooie en zeer stevige terrasoverkapping met een luxe uitstraling. Er zijn slechts twee palen nodig bij een breedte van 6,5 meter. Kortom: de Riva brengt stevigheid en een mooi design samen. Deze terrasoverkapping wordt standaard uitgevoerd met helder gelaagd glas. Uiteraard kunt u ook kiezen voor polycarbonaat, een stevige kunststof die zeer licht is van gewicht. Standaard leverbaar in ivoor (RAL 9001), wit en antraciet structuurlak (VS716).

LEDRO

De multifunctionele overkapping

De terrasoverkapping Ledro is niet voor niets één van de meest populaire terrasoverkappingen uit de Verano® serie. De omvang van de profielen zijn mooi in proportie, dit zorgt ervoor dat dit verandadak in enorm veel tuinen goed tot zijn recht komt. De keuze voor een polycarbonaat- of glasdak maakt de mogelijkheden eindeloos.

Kleuren en soorten kunt bekijken in onze showroom. Kleurstalen van doeken nemen wij altijd mee als wij u thuis bezoeken.
Afspraken voor een vrijblijvende offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Daarnaast is onze levertijd kort.