Sectionaaldeuren

De sectionaaldeur AW40 basis en AW40, eventueel met loopdeur. Voorzien van 40 mm isolatie.

AW openslaande (garage)deuren: Mooie puien die wij vooral toepassen als u de garage niet meer gebruikt om uw auto er in te zetten. Een mooie en goed geïsoleerde afsluiting met een goed af te sluiten (brede) loopdeur en dus erg handig in gebruik! De panelen zijn van 20 mm geïsoleerde panelen of van HR++ glas. De profielen waar deze deur uit is opgebouwd zijn van getrokken aluminium. Eventueel leverbaar met thermische onderbreking. Er is ook nog een basisuitvoering leverbaar die niet geïsoleerd is.

AW kanteldeuren: Nog steeds een veel verkochte deur. Degelijke afsluiting voor een scherpe prijs. Robuuste deuren, eventueel met loopdeur leverbaar.

Bekijk garagedeuren van Verano.

E-Zon is dealer van AW-Deuren, Crawford Normstahl en van Verano. Van Verano leveren wij de sectionaaldeur en van Crawford Normstahl, sectionaaldeuren en de zijwaartse sectionaaldeuren.

Vanaf 2013 leveren wij ook de deuren van AW-deuren. AW-deuren levert een uitgebreid assortiment deuren. Zij leveren onder andere de standaard kanteldeuren, sectionaaldeuren en openslaande deuren voor uw garage of schuur. Eenvoudige maar mooie en bewezen degelijke constructies!

Kleuren en soorten kunt bekijken in onze showroom. Kleurstalen van doeken nemen wij altijd mee als wij u thuis bezoeken.
Afspraken voor een vrijblijvende offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Daarnaast is onze levertijd kort.