Garantie

E-Zon geeft samen met zijn leveranciers garantie en service op zijn producten en diensten. Ieder product heeft zijn eigen garantietermijn.

Deze garantietermijn wordt op de aankoopbon vermeld.

Enkele voorbeelden:

Rolluiken en buitenzonweringen (excl. bedieningen): 5 jaar
Elektrische bedieningen: 5 jaar
Besturingen: 5 jaar
Handbedieningen: 1 jaar
Horren: 1 jaar / 5 jaar
Raamdecoratie: 1 jaar
Reparaties: 3 maanden

Kijk voor de exacte garantietermijn op uw aankoopbon of vraag dit na bij één van onze medewerkers.

Iedere klant heeft ook zijn eigen verantwoordelijkheid voor een goede werking en een lange levensduur van zijn of haar zonwering. Zonweringproducten kunnen schade oplopen door te harde wind, extreme neerslag of extreme weersomstandigheden. Dit wordt gerekend tot de eigen verantwoordelijkheid van de klant.

Garantie wordt gegeven op zaken als: fabricagefouten, materiaalfouten en montagefouten. Schade ontstaan door extreme weersomstandigheden kan E-Zon veelal wel voor u oplossen, deze valt echter niet onder de garantieregeling.

Ook voor reparaties kunt u bij E-Zon terecht. Als gewenst geeft E-Zon vooraf een prijsopgave zodat u weet wat de kosten zullen zijn.

Binnen de garantietermijn komt E-Zon de geleverde producten gratis nastellen als dat nodig is. In verband met de drukte in het voorjaar wordt het zeer gewaarderd als u het nastellen van producten en eventuele service zoveel mogelijk buiten het zonweringseizoen laat uitvoeren.