Rolluiken

Rolluiken zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Ze zijn lichtwerend, warmte en koude isolerend, geluidswerend, inbraakwerend en ze bieden privacy.

Standaard bieden wij rolluiken aan met een vierkante kast met een afgeschuinde voorzijde. Tegen een kleine meerprijs kunnen onze rolluiken worden geleverd met een afgeronde kast. 

Wij leveren aluminium rolluiken en rolpoorten van Verano. Voor stalen rolluiken, rolhekken en brandwerende rolluiken passen wij de producten van Metacon toe.

Bekijk de rolluiken van Verano.

Bekijk de rolluiken van Metacon.

Wij zijn zeer scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Telefonisch of per mail kunnen wij u al een vrij nauwkeurige prijsopgave geven als u voor ons de kozijnmaten heeft. Voor een offerte komen wij graag bij u thuis. Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

In onze showroom kunnen wij u de meest gevraagde rolluiken tonen, waaronder ons meest voordelige rolluik, de Elegant. Dit rolluik is compacter vormgegeven dan onze andere rolluiken en is derhalve minder prominent aanwezig aan de gevel. Het is een zeer scherp geprijsd rolluik van uitstekende kwaliteit met 5 jaar volledige garantie!

Ook de kleuren kunt u bekijken in de winkel. De kleurenstalen van de aluminium rolluiken nemen wij ook altijd mee als wij u voor advies of een offerte thuis bezoeken.

Afspraken voor een offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Ook onze levertijd is kort!

Bel voor een telefonische prijsindicatie of een vrijblijvende afspraak aan huis: 024-3502909

Kleuren en soorten kunt bekijken in onze showroom. Kleurstalen van doeken nemen wij altijd mee als wij u thuis bezoeken.
Afspraken voor een vrijblijvende offerte zijn meestal op korte termijn te realiseren. Daarnaast is onze levertijd kort.